Problemli SAP Projeleri Kurtarma

Piyasadaki en iyi iş uygulamasını seçmek için yoğun bir şekilde çalıştınız ve projenize en uygun olduğuna inandığınız bir sistem entegratörü ile çalışmaya karar verdiniz. Başlangıç toplantısında ve ilk çalıştay oturumlarında, hatta projenin ilk birkaç ayında her şey harika görünüyordu. Ardından, meseleler tek tek ortaya çıkmaya başladı. Sorunlar, canlıya geçme tarihinizi belki bir kaç defa ertelemenizi gerektirebilecek ve daha da kötüsü, başarısız bir projeyle sonuçlanacak kadar birikti.

Bu senaryo size tanıdık geliyorsa ve bağımsız bir uzman tavsiyesi almanız gerektiğini düşünüyorsanız, projenize yeni ve objektif bir bakış getirmek için sizinle ve sistem entegratörünüzle birlikte çalışmak için yanınızdayız. Durumu değerlendirmek ve projenizi kurtarmak için bir plan yapmak üzere sizinle birlikte çalışacağız.

akademiDX – Projenizin, analist firması Gartner’a göre hedeflerini karşılamayan tüm ERP projelerinin % 55 ila % 75’inden biri olmasını önlemek için birlikte çalışalım..

SAP projesinde en sık karşılaşılan başarısızlık sebepleri

  • Gerçekçi olmayan proje beklentileri
  • Örgütsel değişimin başarısızlığı
  • Etkili risk yönetimi eksikliği
  • Veri sorunları
  • Yetersiz fonksiyonel tasarım
  • Teknik uzmanlık eksikliği
  • Kullanıcı benimseme sorunları
  • Kötü proje yönetimi

Bunlardan üç alan, doğrudan kendi etki alanında olduğu için işletme tarafından sahiplenilmeli ve proaktif olarak yönetilmelidir. Bunlar: örgütsel değişim, veri sorunları ve risk yönetimidir.

Size nasıl yardımcı olabiliriz?

SAP yatırımlarınıza nasıl destek olabileceğimizi görüşmek için bizi arayınız. İsterseniz irtibat sayfasındaki bilgi formunu doldurun biz size ulaşalım.

Amacımız müşterilerimizin gerçekleştirdiği dijital dönüşüm yatırımlarının geri dönüşünün en üst seviyede olmasına katkıda bulunmak. Bu amaçla, SAP Kullanıcısı firmaların yanında yer alarak SAP projelerinin ve sistemlerinin başarısına katkıda bulunmayı hedefliyoruz.

placeholder
akademiDX

SAP projelerinizle ilgili desteğe mi ihtiyacınız var?